Mondriaantoren

In nauwe samenwerking met 1530 Real Estate is circa 1.500 m² kantoorruimte op de 18e en 25e verdiepingen van de Mondriaantoren te Amsterdam-Amstel namens Nationale-Nederlanden verhuurd. Een deel is verhuurd
als schuifruimte voor de renovatie van de naastliggende Breitner Center van Philips. Ook is er ruimte verhuurd aan Wundermart. De ruimten waren eerder onderverhuurd aan ondernemers die wegens corona vroegtijdig hun huurovereenkomsten hebben beëindigd. Er zijn nog ruimten beschikbaar voor tijdelijke verhuur via 1530 van 339 m2 en 637 m2.

Amstelplein 6, Amsterdam

Opdrachtgever

REDEPT Cresa stelt zich op als onafhankelijke partij en maakt dat volgens mij ook waar. De financiële en kwalitatieve overzichten waren instrumenteel in onze besluitvorming. REDEPT Cresa stelde zich flexibel op in het aanpassen en steeds opnieuw aanleveren van gewijzigde informatie.

Marjoleine de Roos

Senior buyer

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzetten om hun klanten verder te helpen in het leven, wat er ook gebeurt.

Geleverde diensten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten