Heronderhandelen van huurcontracten

Veel contracten uit het verleden zijn afgesloten voor lange perioden en hebben onvoldoende voorzieningen voor onvoorziene omstandigheden. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u in dialoog moet met uw verhuurder om ervoor te zorgen dat uw huurcontract weer aansluit bij uw veranderde situatie. In veel gevallen leidt dat tot commerciële onderhandelingen en dient u wijzigingen in wetgeving en fiscaliteit goed in de gaten te houden. Als het voor u als huurder geen dagelijkse kost is, heeft u mogelijk een sterke verhuurder als tegenspeler voor wie dit “dagelijkse business” is. Met de ad-hoc support van REDEPT Cresa haalt u de kennis in huis, waardoor u een gelijkwaardige dialoog kunt aangaan.

Maar heronderhandelen kan natuurlijk met het oog op financieel voordeel of kwaliteitsverbetering. In tijden van een neergaande markt zijn er diverse mogelijkheden om voordelen te behalen. REDEPT Cresa kan u adviseren om een zo optimaal mogelijk resultaat te boeken. Daarvoor hoeft u echt niet te wachten tot het einde van het huurcontract. Ook ruim voordat uw contract expireert zijn er diverse mogelijkheden om verbeteringen te realiseren.

Uitgevoerde projecten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten