Afstoten van vastgoed

REDEPT Cresa is geen makelaar. Maar onze jarenlange ervaring in de makelaardij en het werken voor en bij eindgebruikers heeft ons waardevol inzicht gegeven in dispositieprocessen, zowel vanuit het gebruikersperspectief als vanuit het makelaarsperspectief. Afhankelijk van de specifieke situatie, ontwerpen wij een op maat gemaakte afstootstrategie. Dit kan betekenen dat wij zelf de dispositie uitvoeren of dat wij makelaars selecteren en contracteren en  toezicht houden op de activiteiten en de voortgang van het dispositieteam.

REDEPT Cresa coördineert alle betrokken partijen zoals makelaars, juristen, fiscalisten en interne afdelingen van onze cliënt. We stimuleren enerzijds het toepassen van effectieve methodes, maar zien er ook op toe dat er wordt gewerkt naar eisen van transparantie en integriteit. REDEPT Cresa zorgt voor een degelijk gedocumenteerd verkoopproces, zodat ook achteraf alle stappen duidelijk navolgbaar en uitlegbaar zijn. Daarnaast hebben wij een signalerende functie in geval van potentiële belangenconflicten of dubieuze praktijken.

Door onze integrale aanpak nemen wij onze cliënten de zorg uit handen voor de coördinatie van betrokken partijen en faciliteren wij de onderhandelingen, waardoor maximaal resultaat ontstaat met een minimale interne belasting.

Uitgevoerde projecten

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten